Hodnotenie produktov Sport&Fun a Cool&Pretty

Tentokrát sme mysleli aj na väčšie deti a spolu s 10 mamičkami a ich veľkáčmi sme prostredníctvom portálu Modrý koník testovali sprchové gély od Bupi pod značkami Cool&Pretty a Sport&Fun, v ktorých sa nájde každý školák.

Pozrite si recenzie tu (klik)

Deti nám rastú pred očami a z malých drobcov sa stávajú veľkí školáci. Obľúbená značka detskej kozmetiky Bupi však rastie spolu s nimi. Bupi žabka rozšírila svoj okruh kamarátov a pre veľkáčov vymyslela sprchové gély, ktoré potešia každého školáka. Či už to toho vášho školáka tiahne skôr k športu alebo k umeniu, určite si nájde to svoje. Podporte jeho talent, začať môžete pokojne aj doma pod sprchou.

Pre všetky talentované a okúzľujúce dievčatá prinášame 2 sprchové gély s vôňami „ovocná bomba“ a „kúzlo kvetov“, ktoré vytvoria pri umývaní bohatú, neodolateľne voňavú penu. Po sprchovaní zostane pokožka krásne jemná, svieža a voňavá.

Na všetkých správnych chalanov a malých športovcov čakajú 2 produkty, ktoré sú spojením šampónu a sprchového gélu 2 v 1, s vôňami „ľadová sprcha“ a „svieža energia“. Pri umývaní vytvoria osviežujúcu penu, ktorá chlapcov dobije energiou na ďalšie športové výkony.

Mení sa cieľová skupina produktov, čo však ostáva, je záruka kvality značky Bupi. Sprchové gély od Bupi Cool&Pretty a Sport&Fun neobsahujú parabény, ani parafín a spĺňajú najprísnejšie dermatologické kritériá, rovnako ako známa a overená kozmetika Bupi BABY. Doprajte svojmu šikovnému školákovi bezpečnú, no zároveň cool kozmetiku, ktorá je ako stvorená pre všetkých športových či umeleckých nadšencov. Podporte v nich chuť športovať, tvoriť, spievať či tancovať.

hore